CrossFit Teens

Bij CrossFit Hengelo gaan we vanaf 1 april 2022 beginnen met de CrossFit Teens. De groepen zijn klein waardoor je persoonlijke aandacht krijgt en blessures worden voorkomen.

Lessen vinden 2x per week plaats in de leeftijd van 12-16 jaar. Vrijdag om 17.30 u en zondag om 11u. We zullen de Teens op een leuke en speelse manier laten kennismaken met CrossFit volgens het speciale CrossFit Teens programma. De kosten voor dit lidmaatschap zijn: €32,50 voor een los lidmaatschap en als een van de ouders bij ons sport €27,50

Schrijf je HIER in.


CrossFit is voor iedereen, jong en oud!

Wil jij een fit en sterk lijf? Heb je zin om onder goede begeleiding te leren gewichtheffen, je op te trekken, push ups te doen als de beste en je sprongkracht te ontwikkelen?

Teens bij CrossFit Hengelo

Teens bij CrossFit Hengelo

Bij CrossFit doen we dit allemaal, je gaat rennen, roeien, touwklimmen, gewichtheffen, pull-ups en push-ups doen en dat deels in een hoog tempo waardoor je fitheid snel toeneemt. Ieder werkt op zijn eigen niveau, maar toch binnen een groep, de aansturing helpt je veilig en goed door het programma heen. Iedere training is anders, en altijd uitdagend van niveau.


Om te starten met CrossFit Teens hoef je nog helemaal geen ervaring te hebben of goed te zijn in sport, je gaat dat wel worden door CrossFit Teens een aantal maanden consequent te doen!

Teens bij CrossFit Hengelo

Teens bij CrossFit Hengelo

CrossFit is helemaal een sport van deze tijd. Wij bij CrossFit Hengelo gaan dat nu ook mogelijk maken voor de Teens!

Voor de ouders: het krachttraining deel binnen onze CrossFit Teens lessen is veilig en uitgebalanceerd voor de leeftijdsgroep 12-16 jaar en kan altijd worden aangepast aan de individuele situatie. De coaches zijn daarin geschoold. De lessen duren 1 uur.