Michiel

Michiel Trouw trainer coach CrossFit Hengelo kerngetal 074 06 38783901 Lintelerweg 26 7556 PD Hengelo fitness sporten fit conditie rennen pull ups olympisch gewichtheffen dubble unders kettlebell dumbels conditie voeding lijnen fysiotherapeut atletiektrainer L1-trainer community kracht sporter workout Uithoudingsvermogen kracht conditie flexibiliteit snelheid coördinatie wendbaarheid evenwicht nauwkeurigheid halterstangen wod warming-up schijven rig ringen
Michiel Trouw

Als fysio- en manueel therapeut werk ik al jaren met mensen die pijn- en bewegingsklachten hebben. Ik heb mijn masters gedaan, geef les in veel verschillende landen en heb talloze cursussen en congressen over pijn en herstel gevolgd.

Sport heeft altijd al mijn interesse gehad. Als kind begon ik met paardrijden, waarna ik aan basketbal, atletiek, alpine-klimmen en fitness heb gedaan. Later ben ik trainer bij atletiekvereniging MPM Hengelo geworden.

Toen ik CrossFit leerde kennen viel alles op zijn plek! Het niveau van de oefeningen en technieken is fantastisch! De technieken hebben bovendien directe relaties met functionele dagelijkse bewegingen. Het uitvoeren van een workout waarvan je de inhoud van tevoren nog niet kent, is een hele goede stimulans voor mind & body! CrossFit is namelijk zowel een mentale als lichamelijke uitdaging.

Toen ik de CrossFit trainersopleiding L1 en L2 deed, ontdekte ik de inhoud en motivatie achter de programmering van CrossFit. Het spreekt me enorm aan om op deze manier te werken voor mijzelf en mijn sportvrienden. Ook voor veel van mijn patiënten zie ik de enorme kansen van deze sport. CrossFit is niet alleen voor fitte mensen, CrossFit laat je fit worden door je lijf en je geest om te laten gaan met verantwoorde weerstanden.

Nu ik de kans heb mijn droom te laten uitkomen ga ik die grijpen! Samen met een hele fijne groep vrienden mijn eigen CrossFitbox oprichten, wat enorm cool!

Ik kijk uit naar een CrossFitbox waar iedereen welkom is en waar ieder op zijn eigen niveau kan werken aan verbeteringen van zichzelf. Het moet een box worden waar de sfeer in de groep zo goed is dat iedereen zichzelf en elkaar stimuleert. Ik ga mij maximaal inzetten om jullie te ondersteunen, te trainen en te helpen met eventuele medische issues, maar ik wil jullie vooral helpen door een open en heel fijne sfeer te creëren waarbinnen iedereen vooruitgang in deze geweldige sport bereikt!