CrossFifty


WAT: Actief trainen van dagelijkse functionele bewegingen met een aangepaste intensiteit zodat je lichaam weer sterk en belastbaar wordt!

WAAROM: Door het leven heen verliezen we spierkracht, elasticiteit, balans en conditie. Dat is een belangrijke oorzaak van veel blessures, valpartijen, botbreuken en aanhoudende pijnklachten.

VOOR WIE: Iedereen boven de 50 jaar die niet direct met de standaard CrossFit groepen mee wil/kan doen, maar wel graag functioneel, veilig en effectief spierkracht, balans en conditie wil opbouwen. Dat kan in deze CrossFifty groep tot op hoge leeftijd. In de VS zijn al erg mooie resultaten met 75+ groepen te zien.

RESULTAAT: functionele activiteiten als tillen, heffen, bukken, opstaan, lopen ect. verbeteren.

CrossFifty bij CrossFit Hengelo

CrossFifty leden aan het fietsen bij CrossFit Hengelo

BLESSURES: Geen probleem, in deze CrossFifty groep kun je ook deelnemen als (nog) niet alles perfect functioneert. De coaches begeleiden je naar een veilige training met optimaal resultaat.

DOOR WIE: CrossFit coaches – waaronder een fysiotherapeut – met veel kennis op dit specifieke gebied.

WANNEER: Maandag en donderdag: 11.00 – 12.00 uur (plus thuisoefeningen).


NOODZAKELIJK VOOR RESULTAAT: twee keer per week trainen. Later volgen waarschijnlijk meer uren. Start per januari 2022.

HOE: Lid worden van CrossFit Hengelo via de website www.crossfithengelo.nl en daar kiezen voor het CrossFifty abonnement. Je bent dan voor drie maanden lid om te ontdekken wat deze manier van trainen voor jou doet.

MEER INFO: Neem contact op met Michiel Trouw of Robert Ensink via info@crossfithengelo.nl

Pak nu de kans om weer Sterk en Fit te worden.

Overhead squat CrossFifty bij CrossFit Hengelo