CrossFit@Lunch


Nieuw, werk aan je fitheid of stimuleer de vitaliteit van je medewerkers door te sporten tijdens de lunch.
CrossFit Hengelo met locatie op de Westermaat Zuid-Oost biedt vanaf 1 mei 2022 een speciaal lidmaatschap voor CrossFit tijdens de lunch
Daarbij vergeten we niet dat het lunchtijd is en daarom zijn we een unieke samenwerking aangegaan met De Broodbode.

Het CrossFit@Lunch ft. De Broodbodelidmaatschap biedt de mogelijkheid om 2 keer per week lekker te sporten en jezelf 1 keer per week te trakteren op een lekkere gezonde lunch van de Broodbode.

We bieden deze mogelijkheid vanaf 1 mei aan op de dinsdag en de vrijdag. De training duurt 45 minuten en je hebt die dagen de keuze uit twee tijdsblokken:
1. Van 11.45u tot 12.30u
2. Van 12.30u tot 13.15u

Je bepaalt zelf per week bij welke training je jouw Broodbode lunch wenst te ontvangen. De door jou gekozen lunch staat aan het eind van de training voor je klaar, zodat je die kunt meenemen.

Het CrossFit@Lunch ft. De Broodbode kost Euro 89,= per maand en is maandelijks opzegbaar. Het lidmaatschap bevat dus 2 keer een training van 45 minuten per week en 1 keer per week een door jou gekozen lunch van de Broodbode.
De lunch van de Broodbode bestaat uit 1 broodje en 1 drankje. Je hebt de keuze uit onderstaande broodjes en drankjes en je kunt jouw keuze steeds per week opgeven.

De broodjes: als basis de Ciabatta meergranen
– Oude Kaas
– Muhammara (Vegan)
– Filet American

De drankjes; verse jus of Smoothie Aardbei.

Je kunt ook alleen het CrossFit@Lunch lidmaatschap nemen voor Euro 57,50 per maand. Dan heb je de mogelijkheid om 2 keer per week 45 minuten te komen trainen gedurende de speciale tijden op dinsdag en vrijdag. Bij voldoende belangstelling zullen we meer dagen toevoegen. Je kunt de trainingen en lunch plannen met behulp van onze gratis leden app Zenplanner.
De typen lidmaatschap CrossFit@Lunch ft. De Broodbode en CrossFit@Lunch zijn exclusief voor deze tijden en kunnen niet in combinatie worden gezien met ons Standaard-Onbeperkt en/of Basis/2x per week CrossFit lidmaatschap.

Voor de werkgever:
Wist je dat dit een fiscaal voordeel kan opleveren? Door als werkgever het lidmaatschap te betalen van het brutoloon van de medewerker profiteert de medewerker doordat het van het brutoloon afgaat en de werkgever profiteert omdat de brutoloonsom van zijn medewerkers daalt. 
Wij geven hierover graag nadere uitleg. Voor nadere informatie graag een e-mail aan Info@crossfithengelo.nl
Bedenk hierbij het volgende; Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Vitaliteitsmanagement wordt dan ook steeds belangrijker. Als werkgever wil jij jouw personeel stimuleren in een gezonde leefstijl met voldoende beweging. Wij zijn ervan overtuigd dat er door bedrijfsfitness meer mensen gaan sporten en het verzuim afneemt.