Nieuwsbrief Lockdown Update 19 december 2021

Corona lockdown bij CrossFit Hengelo

Nieuwsbrief Lockdown Update 19 december 2021Beste leden van CrossFit Hengelo,

Via deze mail willen we jullie op de hoogte brengen van de mogelijkheden die wij hebben gecreëerd om jullie toch lekker te laten bewegen. Het was nogal een gepuzzel en een hectische dag, maar we zijn erin geslaagd om binnen de kaders van de “tijdelijke” wetgeving een leuk en CrossFit-waardig alternatief programma voor onze leden neer te zetten.


Sporten in de tent bij CrossFit Hengelo

Tent

Er staat een tent voor de box zodat we een “CrossFit Outside the Box” hebben kunnen regelen. De lessen duren 45 minuten zodat we meer mensen per dag kunnen laten sporten.
De trainingen zijn te boeken in ZenPlanner zoals jullie gewend zijn. Echter, hebben wij ervoor gekozen de inschrijftijd te beperken tot 1 dag van tevoren. Dit om iedereen de kans te geven om te sporten en te voorkomen dat mensen zich de hele week inplannen op een bepaalde tijd.

Sporten in de tent 2 bij CrossFit Hengelo

We doen daarbij een beroep op een ieders begrip. Wij snappen het belang van trainen. Wij willen graag dat iedereen die lid is van CrossFit Hengelo de kans heeft om zichzelf lekker in het zweet te werken.


Uitleg SugarWod bij CrossFit Hengelo

Daarnaast hebben we in SugarWod een nieuw programma gelanceerd, namelijk: CrossFit@Home. Hierin staan elke dag leuke en stevige CrossFit workouts die je zonder professioneel materiaal thuis kunt uitvoeren. Er staan filmpjes bij met uitleg en tips en adviezen over de WOD.


Onze CrossFit Hengelo Specials gaan helaas niet meer door zoals we zouden willen. Maar 26 december, tweede kerstdag, organiseren we wel de CFH calorieën burner, waarbij wel iedereen kan komen maar waarbij we in teams van 2 een parcours gaan afleggen. We weten zeker dat deze WOD een gedenkwaardige zal zijn, die je zeker in je agenda moet zetten.
 Wij bedanken jullie allemaal enorm voor je begrip en flexibiliteit. Laten we er met elkaar voor zorgen dat wij gezond, sterk en gelukkig blijven. We zijn ontzettend trots op onze leden en het gevoel dat we met elkaar in zo’n korte tijd hebben opgebouwd. 
Mochten er toch zaken zijn die je wilt bespreken of waarvan jij denkt dat we die anders of beter moeten doen, neem dan vooral contact op met ons.

Als laatste willen we graag vermelden dat onze box een vertrouwenspersoon heeft. Dit is coach Amaal. Wanneer je de behoefte voelt om in contact te komen met haar, stuur dan even een berichtje naar vertrouwenspersoon@crossfithengelo.nl

Met een vriendelijke groet,
Robert, Michiel, Rob en Bas


Opgelet!

Yes, wij hebben nu enkele parkeerplekken tussen de 2 mooie panden in. Haaks op het gebouw zijn nu 4 plekken gecreëerd voor ons. Super mooi! Wanneer deze vol zijn, kan er nog steeds bij PCI geparkeerd worden en bij het grasveld aan de overzijde. Graag niet bij Mondial Living voor en ook niet aan de Lintelerweg!