Nieuwsbrief november 2021

Kettlebells bij CrossFit Hengelo

Welkom!

Hierbij de november nieuwsbrief.
Groet, Rob, Robert, Michiel en Bas


Het toilet bij CrossFit Hengelo

Water en stroom

Jazeker, halverwege de maand november kunnen we zeggen dat we water, stroom en werkende wc’s hebben. Zelfs het riool is aangesloten. Fijn dat ze dat nog even voor ons gedaan hebben!
We willen Mondial Livings hartelijk bedanken dat we de leden bij jullie naar de wc’s mochten laten gaan en voor het tijdelijk leveren van stroom en water. Top!


SugarWOD

Binnen CrossFit Hengelo gebruiken wij voor het posten van de aanstaande workout en om in te loggen de app SugarWOD. Deze app is echt gaaf. Elke avond tegen 19.00 uur wordt de workout voor de volgende dag aangekondigd.
Na het uitvoeren van je workout, kan je de skill, strenght en de Wod loggen in deze app. Dus, je kan zien wie het sterkst en het snelst was op deze dag. Ook kan je elkaar een ‘boks’ geven voor de geleverde prestatie.
Maar ook houdt de app heel mooi bij wat jouw benchmarks zijn. Dus heb jij 2 maanden terug 50 kg op de Frontsquat gedaan en morgen is weer een benchmark op de Frontsquat. Dan zie je meteen wat je de vorige keer gepresteerd hebt. Je hoeft dus niets meer bij te houden in aparte notitie apps of analoog. SugarWOD neemt dit van jou over!


Jordy Reinink bij CrossFit Hengelo

Voedingshulp

We hebben een extra service toegevoegd voor onze leden! – voedingshulp met Coach Jordy 

We kunnen 2-5 keer per week fanatiek Crossfitten, maar als je voeding niet op orde is, zal écht resultaat uitblijven. Hier zijn we ons maar al te goed van bewust en daarom is Coach Jordy per direct beschikbaar, om jou te voorzien van advies over dit belangrijke onderdeel van een fit en energiek leven.

Op iedere donderdag van 17:00 – 18:00 bieden wij de mogelijkheid om hierover in gesprek te gaan met Jordy waarna je direct aan de slag kunt met jouw voedingspatroon.
Voor de leden die niet op dit moment kunnen, is het natuurlijk ook mogelijk om hem op 1 van de andere uren op de donderdagavond te benaderen. Eventueel kun je Jordy ook privé benaderen zodat je wellicht tijdens 1 van de open uren training kunt afspreken.

Het motto van Jordy:
“We eten om te leven. We leven niet om te eten. Dit is waar ik achter sta en daarom werk ik met principes die je helpen om consistent resultaat te boeken. Geen diëten. Geen sapkuurtjes, ‘gewoon’ bewust omgaan met wat je in je lichaam stopt.”

PS. Lees je dit terwijl je nog geen lid bent? Ook dan sta ik voor je klaar. Bel 06 23045277 en we bespreken de mogelijkheden.


CLN t- shirts bij CrossFit Hengelo

De T-shirts

We kunnen ons verheugen in een mooie en snelle groei van het aantal leden bij onze CrossFit box.
Alle leden hebben, als het goed is, ons mooie CFH-shirt of -top ontvangen. Mocht het niet zo zijn, meld je dan even bij Bas.
Nu blijkt dat we bepaalde maten niet meer op voorraad hebben en dat we die dus moeten aanvullen, want komende nieuwe leden willen we natuurlijk ook zo’n mooi shirt of top aanbieden.

We kunnen ons echter voorstellen dat er bij de huidige leden wellicht de wens leeft om een extra shirt bij te bestellen. 

Daarom dit bericht in de nieuwbrief. Mocht je interesse hebben in een extra shirt of top met CFH logo laat het ons weten. Wij vragen dan de prijs op bij de leverancier CLN Athletics en laten je vooraf weten wat de kosten zullen zijn.
Je kunt dan beslissen of je wilt bestellen. Mocht je verder nieuwsgierig zijn naar het CLN assortiment, klik dan op de link.

Graag z.s.m. je bericht als je eventueel een shirt of top zou willen bijbestellen. Liefst even een e-mail aan info@crossfithengelo.nl


De behandelkamer fysio bij CrossFit Hengelo

De fysio kamer

Zoals jullie wellicht gezien hebben is de behandelkamer zo goed als klaar. Michiel zal deze gebruiken voor de intakecheck voor nieuwe leden die vragen hebben m.b.t. lichamelijk functioneren. Daarnaast is Michiel het aanspreekpunt voor alle leden ten aanzien van blessures. Samen kan dan worden gekeken wat de juiste weg is om te herstellen en/of te kunnen blijven trainen.


Mooie opzet foto barbell en wand CrossFit Hengelo

De laatste grote klussen

Vanaf week 47 gaan de laatste 2 projecten afgerond worden. De houten beplating voor de ramen boven het rek wordt vervangen door dubbel glas. Dus meer licht en meer warmte. Ook gaan ze beginnen met het her bestraten van het pad tussen beide gebouwen. En ja, ze beginnen bij de ingang van onze Box. Dus, hopelijk kunnen we aan het eind van volgende week weer 2 vinkjes zetten op de to-do-list.


Het hok bij CrossFit Hengelo

De community

Ben je te vroeg voor de training of wil je gezellig blijven hangen na de training, dat kan. Pak lekker een kopje koffie of thee (gratis) en klets bij met de rest van de leden. Want CrossFit draait niet alleen om het sporten, maar ook om de community. Je doet niets alleen, maar altijd alles samen!


Wat bieden we nog meer?

Yoga. CrossFit en Yoga lijken tegenpolen, niets is minder waar. 
Bij CrossFit is lichaamsbeheersing – dus coördinatie van je spieren en daarmee van je houdingen – een zeer belangrijk onderdeel. 
We zijn heel erg blij dat we bij CrossFit Hengelo de mogelijk hebben gevonden op zondag een Yoga training te doen in je “gewone” CrossFit programmering. Het is een aanvulling op vele fronten. Erik leert je de Yoga bewegingen op een rustige en ontspannen manier waardoor jij je lijf gedurende de rest van de week weer verder aan het werk kan zetten. Deze les is van toepassing op alle abonnementen!
Weightlifting is een belangrijk onderdeel van CrossFit. Het is ook een onderdeel dat veel oefening en herhaling vergt. Het is extreem belangrijk om de techniek goed eigen te maken voor je het gewicht gaat verhogen. Gewichtheffen, op een goede manier uitgevoerd, is erg effectief in het sterk worden en functioneel je fitness te verbeteren. Bij CrossFit Hengelo hebben we speciale Weightlifting uren waarbij trainers met extra inzicht en achtergrond in Weightlifting je stap voor stap de opbouw van de juiste techniek leren.Opgelet!

Het parkeren mag niet tussen de gebouwen in of aan de Lintelerweg!
Graag wel parkeren bij PCI, deze parkeerplaats ligt naast Mondial living. Je kan ook parkeren bij het grasveld aan de overzijde. Hier zijn 13 parkeerplekken. Dit zijn openbare parkeerplaatsen.

Wanneer de algehele verbouwingen van het hele pand af zijn, krijgen wij enkele parkeerplekken aan de voorzijde. In de avond mogen wij dan t.z.t. gebruik maken van alle parkeervakken.