Nieuwsbrief oktober 2021

Logo CrossFit Hengelo

Rob Hoogland Robert Ensink Michiel Trouw Bas Keller CrossFit Hengelo

Welkom!

Hierbij de oktober nieuwsbrief!
We houden je graag op de hoogte, dus veel leesplezier!


Groet, Robert, Bas, Rob en Michiel


Opbouw locatie CrossFit Hengelo

De Bouw

17 september was het beton hard genoeg om op te staan. We zijn meteen aan het werk gegaan. Echter, 1 oktober hebben we niet gered. De overhead deuren werden pas op 1 oktober geplaatst, dus we konden al onze mooie, nieuwe materialen nog niet uitpakken en neerzetten. De vloer kon ook pas gelegd worden wanneer de deuren geplaatst waren.

Achterwand 1 CrossFit Hengelo
Achterwand 2 CrossFit Hengelo

Het was alle hens aan dek. Omdat 1 oktober niet ging lukken, werd het maandag 4 oktober. Dus hadden we 2 en 3 oktober om ALLES te plaatsen. Vol aan de bak

Vloer 1 CrossFit Hengelo
Vloer 3 CrossFit Hengelo
Vloer 2 CrossFit Hengelo
Vloer 4 CrossFit Hengelo
Vloer klaar CrossFit Hengelo

De Vloer

Dag en avonden hebben we gewerkt. Het was een beste Workout. De vloertegels zijn in verband gelegd. Dit zorgt ervoor dat ze niet gaan schuiven en het staat heel mooi. Alles is netjes uitgesneden, ook om de palen en in alle hoekjes. Het is dus een net geheel.

PT Essentials materialen uitpakken bij CrossFit Hengelo

Het uitpakken

Wederom, alle hens aan dek. Het uitpakken gaf weer nieuwe energie. Ook dit was veel werk, maar erg leuk werk. Nu kreeg de Box echt gestalte. Alles viel op z’n plek. Wat zijn we blij met alle mooie materialen van
PT Essentials!


Dag voor opening bij CrossFit Hengelo

Het resultaat

Zondagavond 3 oktober, om 21.45 uur, was het klaar. Over 11 uur en 15 minuten begint de eerste les!


Dag voor opening 2 bij CrossFit Hengelo


Eerste groep training bij CrossFit Hengelo

De eerste les

Vanaf 08.30 uur stond de koffie en thee klaar en kwamen de eerste sporters binnen. Heel bijzonder, hier hebben we naar toe gewerkt. Wij vonden het erg bijzonder om na alle voorbereidingen en het harde werken nu echt met onze leden te kunnen gaan sporten.

Eerste groep training 2 bij CrossFit Hengelo
Eerste groep training 3 bij CrossFit Hengelo

Wat bieden we nog meer!

Weightlifting is een belangrijk onderdeel van CrossFit. Het is ook een onderdeel dat veel oefening en herhaling vergt. Het is extreem belangrijk om de techniek goed eigen te maken voor je het gewicht gaat verhogen. Gewichtheffen, op een goede manier uitgevoerd, is erg effectief in het sterk worden en functioneel je fitness te verbeteren. Bij CrossFit Hengelo hebben we speciale Weightlifting uren waarbij trainers met extra inzicht en achtergrond in Weightlifting je stap voor stap de opbouw van de juiste techniek leren.

Yoga. CrossFit en Yoga lijken tegenpolen, niets is minder waar. 
Bij CrossFit is lichaamsbeheersing – dus coördinatie van je spieren en daarmee van je houdingen – een zeer belangrijk onderdeel. 
We zijn heel erg blij dat we bij CrossFit Hengelo de mogelijk hebben gevonden op zondag een Yoga training te doen in je “gewone” CrossFit programmering. Het is een aanvulling op vele fronten. Erik leert je de Yoga bewegingen op een rustige en ontspannen manier waardoor jij je lijf gedurende de rest van de week weer verder aan het werk kan zetten.

introductielessen bij CrossFit Hengelo

Introductiecursus

Deze is tot eind dit jaar te boeken. In 2022 worden deze opgenomen in de gewone lessen.

Opgelet!

Het parkeren mag niet tussen de gebouwen in of aan de Lintelerweg!
Graag wel parkeren bij PCI, deze parkeerplaats ligt naast Mondial living. Je kan ook parkeren bij het grasveld aan de overzijde. Dit zijn openbare parkeerplaatsen.

Wanneer de algehele verbouwingen van het hele pand af zijn, krijgen wij enkele parkeerplekken aan de voorzijde. In de avond mogen wij dan t.z.t. gebruik maken van alle parkeervakken.