Nieuwsbrief Rooster Update december 2021

Corona update november 2021 bij CrossFit Hengelo

Nieuwsbrief Rooster Update december 2021Beste leden,

Hierbij de roosterupdate zoals beloofd.

Door de maatregelen van de overheid moeten we ons trainingsrooster aanpassen. Het is fantastisch om te merken hoe goed de trainers en de leden – die we hierover gesproken hebben – meedenken in mogelijkheden! Thanks for that!

Het nieuwe rooster voor de komende weken staat voor 18.00 uur vandaag in Zenplanner. Je kunt zoals gebruikelijk in de memberApp het rooster zien en lessen reserveren.

Met dit tijdelijke trainings-rooster zijn we er zelfs in geslaagd om meer trainingsuren aan te bieden. We verzorgen op alle werkdagen, maandag tot en met vrijdag, WOD uren in de ochtend van 7.00-11.00 uur en in de middag van 15.00-17.00 uur. Behalve op de donderdagmiddag, dan is het Open box.
Op de zaterdag blijven de gebruikelijke trainingen van 9-10u en van 10-11u. En daaraan voegen we het uur van 11-12u toe. Op de zondag breiden we ook 1 uur uit. Naast de yoga van 10-11u, volgen er dan 2 uren open box, van 11-13u.
Tevens hebben we voor de echte Vroege Vogels, op donderdagochtend van 6.00 tot 7.00 uur een WOD uur onder leiding van Rick!

Helaas moeten we bij de indeling van het nieuwe trainings-rooster wel tijdelijk de Intro-/Fundamental uren laten vervallen. Het is echter nu al zo dat er in alle WOD uren voldoende ruimte en aandacht is voor alle leden, maar zeker ook voor de beginnende leden. Alle trainers zijn hiervoor gekwalificeerd.

Het openingsfeest op 18 december zal worden verplaatst naar het nieuwe jaar, info daarover volgt zo snel mogelijk.

Beste leden, op deze manier willen we met z’n allen de komende weken zo goed mogelijk doorkomen. Het blijft immers een feit dat sporten goed voor je is. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten via: info@crossfithengelo.nl!
Daarnaast zou het natuurlijk kunnen dat je door dit nieuwe trainings-rooster helemaal niet meer zou kunnen trainen, dan bieden we je tevens de mogelijkheid om je lidmaatschap gedurende de maand december te bevriezen. Mocht dit voor jou gelden, laat het ons dan voor 1 december weten?

CrossFit, expect the unexpected!

Hartelijke groet,
Rob, Bas, Robert en Michiel