Nieuwsbrief September 2021

Rob Hoogland Robert Ensink Michiel Trouw Bas Keller CrossFit Hengelo

Welkom!

De tweede nieuwsbrief heb je in handen!
We houden je graag op de hoogte, dus veel leesplezier!


Groet, Robert, Bas, Rob en Michiel


Rob Hoogland aan het klussen bij CrossFit Hengelo

Het beton

Eindelijk is het dan gestort en we zijn meteen begonnen met het opbouwen van het geraamte van de ruimtes. Bijna meteen. Het moest natuurlijk minstens 2 dagen uitharden voordat wij erop mochten. Maar man man, wat is het strak gelegd.

Toiletopbouw CrossFit Hengelo

Het opbouwen

Dag 2 van het bouwen. De toiletgroepen zijn hier al goed zichtbaar. Ondertussen zijn de gipsen wanden en plafonds ook al geplaatst. Dit weekend worden alle elektra en waterleidingen/afvoeren aangesloten. Het gaat nu dus heel snel.

Het rek van Powercage bij CrossFit Hengelo

RIG van Powecage

Ons paradepaardje staat ook fier overeind! 😊
10 werkplekken en 28 plekken voor het optrekken!

Logo CrossFit Hengelo

Welkomstpakket

Voor de eerste 50 leden hebben we, zoals gezegd, een extra verrassing!
We zijn al druk aan het inpakken…..
We komen ze bij je bezorgen…… hou ons in de gaten! De eerste mensen hebben het pakket al mogen ontvangen. De rest krijgt deze…….

Wil je weten wat er in zit? Wees er dan nog snel bij! Via info@crossfithengelo.nl kun je een inschrijfformulier opvragen.

ZenPlanner en SugarWod bij CrossFit Hengelo

SugarWOD & ZEN-planner

Bij CrossFit Hengelo werken we met de SugarWOD app en ZEN-planner. Het zijn mooie programma’s, maar we ondervinden er nog wat kleine probleempjes mee. Deze worden natuurlijk z.s.m. opgelost.

Buitentraining bij CrossFit Hengelo

De buitentrainingen

Zaterdag 7 augustus jl. vond onze eerste buitentraining plaats. Ondertussen heeft op 18 september al de 4de en laatste buitentraining plaatsgevonden. Iedere keer werden we enthousiaster van jullie! Wat een opkomst, wat een blije gezichten en wat een inzet zagen we. Dit sterkt ons in het idee dat we op de goede weg zijn met onze Box!

Fundamentals bij CrossFit Hengelo