Robert

Robert Ensink trainer coach CrossFit Hengelo kerngetal 074 06 38783901 Lintelerweg 26 7556 PD Hengelo fitness sporten fit conditie rennen pull ups olympisch gewichtheffen dubble unders kettlebell dumbels conditie voeding lijnen fysiotherapeut atletiektrainer L1-trainer community kracht sporter workout Uithoudingsvermogen kracht conditie flexibiliteit snelheid coördinatie wendbaarheid evenwicht nauwkeurigheid halterstangen wod warming-up schijven rig ringen
Robert Ensink

De meeste mensen kennen mij als een fanatiek sporter maar ook als een man die van gezelligheid houdt en altijd klaarstaat voor de mensen om zich heen.  Ik vind het erg belangrijk om van de wereld een leuke en fijne plek te maken en breng ook graag wat humor en gezelligheid met me mee.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met judo, hardlopen, basketbal en al snel daarna met boksen. Vooral het boksen heeft me veel geleerd over de waarde van discipline in zowel de sport als in het leven. Ik wilde mezelf continu verbeteren, waardoor ik me ging verdiepen in conditietraining, fitness en voeding. Bijna 10 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met CrossFit. Na een paar lessen wist ik het! De combinatie van kracht, conditie en gymnastiek, maakt deze sport voor iedereen perfect.

Ik ben me gaan verdiepen in lesstructuren, bewegingsvormen, technieken en de programmering van de trainingen. Het is echt een passie voor me geworden. Een passie die er inmiddels toe heeft geleid dat we CrossFit Hengelo hebben opgericht. En vanuit dezelfde passie geef ik les en ga mensen voorzien van allerlei gewilde en ongewilde adviezen op het gebied van voedings- en trainingsleer, maar ook ga ik voor een leuke sfeer zorgen in onze box. Iets dat we allemaal een belangrijke factor vinden.

Naast dat ik straks veel in de box te vinden zal zijn om les te geven en te trainen, werk ik in de gehandicaptenzorg en ben ik bezig een pedagogische opleiding af te ronden. Ook heb ik twee geweldige kinderen die ik nog weleens meesleep naar de sportschool.

Ik hoop straks veel positieve nieuwe mensen te ontmoeten in onze box en ik vang iedereen hoogstpersoonlijk op met een bak goede koffie.